Aankondiging 29 september 2019

over Den Haag en haar inwoners in de Tweede Wereldoorlog

Aankondiging 29 september 2019

2 september 2019 Bijeenkomsten 0

De werkgroep Den Haag in de Tweede Wereldoorlog bestaat uit een vaste kern van vijf mensen en zo nu en dan schuiven er ook anderen aan. Heeft u een onderzoeksvraag, mooi verhaal of een historisch raadsel? Kom dan (na aanmelding) naar deze vijfde bijeenkomst om een en ander toe te lichten.

Uitreiking noodkaarten, affiche vervaardigt door de Gemeente Den Haag in 1944.
Uit de collectie Affiches van het Haags Gemeentearchief (200539).

Vragen die we per mail ontvangen kunnen we niet beantwoorden, niet alleen vanwege tijdgebrek, maar ook omdat er vaak meer informatie nodig is om een goed beeld te kunnen krijgen. U bent van harte uitgenodigd, we zijn geïnteresseerd en inspireren u met voorstellen zodat u verder komt of aanvullingen kunt vinden.

Wilt u deze bijeenkomst ook bijwonen? Meld u dan aan voor de werkgroep. Zoals altijd start de bijeenkomst om 15:00 en zijn we te gast in het Hartevelt Huis (Piet Heinstraat 119, 2518 CG, Den Haag).